Koulutus

Tilaa koulutus!

Koulutuksessa pääsette porukalla oppimaan, kuinka voitte ottaa laulut käyttöön omassa työssä. Syvennämme osaamista myös toiminnallisesti, laulamalla ja soittamalla! Koulutus on suunnattu erityisesti varhaiskasvattajille ja opettajille, mutta niin kuin Lentävä laulu -materiaalikin, se sopii kaikille joilla on mahdollisuus käyttää musiikkia menetelmänä työssään.

Lentävä laulu -projektin lähestymistapa pohjaa monikieliseen pedagogiikkaan, joka puolestaan on tärkeä osa sosiaalisen oikeudenmukaisuuden vahvistamista koulutus- ja kasvatusalan toimintaympäristöissä. Pyrimme toimimaan koulutuksessa kieli- ja kulttuuritietoisesti ja antirasistisesti, käytössä ovat turvallisemman tilan periaatteet.

Kun otat yhteyttä, kerro viestissä:

- Keitä ovat koulutuksen osallistujat?
- Mikä on koulutuksen järjestämispaikka?
- Mikä/mitkä olisivat sopivia ajankohtia koulutukselle? (pvm. + klo.)
- Toivottu kesto (Esimerkiksi 2-3 tuntia.)
- Millainen kokoustekniikka on käytössä? (Minimivaatimus: Projektori + kaiuttimet, valkokangas)
- Millainen äänentoisto tilassa on? (jos yleisöä enemmän kuin 40 hlö, on hyvä olla äänentoisto musiikkiesityksiä varten.)

Yhteydenottolomake:

Ensimmäinen Lentävä laulu -koulutus järjestettiin Jyväskylässä 28.9.2022 yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kulttuuripalveluiden Kulttuuriaitan kanssa.


#antirasismi#kielenoppiminen#musiikki#kansanmusiikki#S2opetus#aikuisoppija#kuvakirjoitus#papunet#yhdenvertaisuus#erityispedagogiikka#monimuotoisuus#kulttuurisensitiivisyys#piktogrammi#varhaiskasvatus#taidekasvatus#musiikkikasvatus#musiikkikasvatus#taidekasvatus